Toldyouso.dk
addinterior.dk - 17.11.2020

Skateboards og Kenzo tøj i juniorstørrelser på www.toldyouso.dk

Toldyouso.dk sælger mange forskellige slags tøj, skateboards og sko til børn og unge. Hvis du skal bruge et godt skateboard eller tøj fra Kenzo, så læs med her.

Kenzo - Trøjer, knickers, bukser etc. hos Toldyouso.dk

Hos Toldyouso.dk kan du finde mange forskellige flotte tøjmærker, som laver tøj i juniorstørrelser til gode priser. Der er bl.a. et stort udvalg af beklædning fra Kenzo, som laver nogle ret spændende designs. De har både bukser, knickers, t-shirts, trøjer og langærmede t-shirts ofte med flotte mønstre og farver. De bruger deres logo i deres designs, men har også tegninger af tigre eller elefanter samt andre grafiske designs. Der vil helt sikkert være noget flot Kenzo tøj i butikken, som dine unge vil synes om. Deres tøj er i høj kvalitet og ser godt ud på de unge, for pasformen er helt i top og kvaliteten af materialerne ligeså. Kenzo er populære blandt de unge, og det vil helt sikkert være et hit med en t-shirt i julegave eller fødselsdagsgave. De mange forskellige slags bukser, trøjer, t-shirts og meget mere, som sælges i butikken er alle i bedste kvalitet og holder til mange års brug.

Fede skateboards til julegave

Hos Toldyouso.dk kan du også finde mange forskellige skateboards, bl.a. fra mærker som AntiHero, Baker, Krooked, Real og Welcome. Du kan købe decks eller komplette boards til gode priser. Til begynderen skal der selvfølgelig et komplet board til med deck, griptape, trucks, hjul og kuglelejer, men efterhånden som det bruges og slides skal de enkelte dele skiftes ud en gang imellem. Det første, der skal skiftes, er decket, altså selve brættet, eller griptapen. Trucks skiftes ikke så ofte, og hjul og kuglelejer heller ikke. Der er forskellige gode modeller i butikken i flere størrelser og med flotte designs på, og hvis du kender en der ønsker sig et skateboard, så kan du nok gøre denne glad ved at tage et kig i sortimentet. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde lige det skateboard, du skal bruge til en god pris.