eBookReader.dk
addinterior.dk - 19.03.2021

Gode priser på eReaders og trådløse højtalere som Philips EverPlay

Uanset hvilken type eReader, du kigger efter, så kan du godt forvente dag til dag levering hos eBookReader.dk. De sælger f.eks. fra Onyx, PocketBook, Kobo og Kindle. Køb også covers og andet udstyr til gode priser på www.ebookreader.dk. I afsnit to kigger vi på deres trådløse højtalere med Bluetooth som f.eks. Amazon Echo og Philips EverPlay. Glæd dig til at slænge dig i lænestolen derhjemme for at læse en god bog!

Køb en eReader på www.ebookreader.dk, og læs en god bog i sofaen

En eReader er en vidunderlig opfindelse, som har ændret den måde, vi læser på. Hvis man kunne rejse 40 år tilbage i tiden og give en læseglad person en eReader, så ville de ikke kunne tro deres egne øjne! Det er fordi, at man med en e-bogslæser har adgang til hele Jordens bøger fra alle æraer af. De er nemlig lagret i skyen og kan hentes når som helst. Log på dit trådløse netværk i eget hjem eller på farten, og download de bøger, som du har lyst til at læse. En eReader er til dig, som elsker at læse en god bog i sofaen, men som også gerne vil tage fortællingerne med i metroen eller på stranden. Kig på eReaders fra PocketBook, Kindle, Kobo m.fl. via www.ebookreader.dk, hvor du f.eks. kan betale med MobilePay.

Trådløse højtalere fra Amazon Echo og Philips EverPlay - Lyt til lydbøgerne om morgenen i køkkenet

Bestil trådløse højtalere til stærke priser. Du får også hurtig levering, hvis du køber en trådløs højtaler som f.eks. Philips EverPlay. Den Alexa-kompatible Echo fra Amazon sælges også hos eBookReader.dk. Med Philips EverPlay får man en trådløs Bluetooth højtaler, der egner sig perfekt til ens e-bogslæser. Den er en naturlig forlængelse, så du kan lytte til e-bøgerne på farten. Den er beregnet til at tage med ud f.eks. med dens lækre USB strop. Dog kan du også sagtens nyde en god lydbog i egen bolig f.eks. i køkkenet om morgenen, imens du er ved at gøre dig klar. Det er en stor frihed at have en Philips EverPlay til at lytte til e-bøger, imens man bevæger sig rundt i hjemmet.