Badeanstalten
addinterior.dk - 01.04.2021

Håndsprit og pimpsten i skøn kvalitet fra Badeanstalten

Badeanstalten er en producent fra Danmark, der er værd at kende til. I Aalborg-området producerer de alt fra håndsprit og læbepomade til den skønneste faste og flydende sæbe. Pimpsten har en lang historie af benyttelse. Køb én på badeanstalten.dk, og skab et wellness-eventyr i eget hus.

Prøv deres håndsprit uden parfume

Badeanstalten sælger effektiv håndsprit, som er tilsat glycerin, men som ikke er med parfume. Du finder håndsprit, der følger Statens Serum Instituts retningslinjer, hos denne sæbefabrik. Glycerin er med til at give en plejende effekt, så den kraftige håndsprit både kan dræbe mikroorganismer, og så den føles behagelig på hænderne. Selve håndspritten er baseret på denatureret ethanol, der er indkøbt igennem en leverandør, som er myndighedsgodkendt. Du kan købe håndsprit med en trykdispenser, så den altid er nem at påføre. En større pose med refill sælges også via www.badeanstalten.dk. Mangler du en flot holder til montering i boligen? Køb stilfuldt vægbeslag til håndsprit og til sæbe på badeanstalten.dk. For en ordre over 499 kroner får du gratis fragt.

Pimpsten for en spa-oplevelse med fokus på naturen

En pimpsten er en naturlig sten, der har en ideel slibeeffekt, som både er lækker på fødder og albuer. Prøv også at benytte en pimpsten til at slibe dødt skind ved hænder og knæ, og se, hvordan det føles. Du kan evt. bruge den i badet eller efter et skønt karbad. Den fås med en snor, så du evt. kan hænge den op nær badet, så den er lige til at tage frem. Opnå en silkeblød hud med en ægte pimpsten fra Badeanstalten, som giver dig levering til hele landet.

Hvis du kigger efter pimpsten og håndsprit, så har Badeanstalten skønne ting til dig. På deres fabrik arbejder de hårdt for at gøre det lækkert for dig. De bruger en kombination af moderne teknikker og traditionelle fremgangsmåder. De har én primær inspirationskilde, når det gælder ingredienserne - nemlig naturen. Se også deres håndsæbe, badesalt, bodyscrub og læbepomade fra udvalget. Du fortjener lidt ekstra wellness.