Badeanstalten
addinterior.dk - 18.08.2021

Massageolie, håndsprit m.m. fra fabrikken Badeanstalten i Aalborg

Forkæl dig selv eller en du holder af med hudplejeprodukter fra www.badeanstalten.dk. Badeanstalten er et af Danmarks førende og mest elskede brands indenfor hudpleje. Med deres naturlige og ærlige ingredienser er du sikret de bedste produkter for din hud, krop og sind. Gå bl.a. på udkig blandt de imponerende udvalg af massageolie og ansigtsmasker, håndsprit og body wash m.m. Det er aldrig for sent at gøre noget godt for din hud, så besøg Badeanstalten i dag.

Massageolie med forskellige naturlige aromaer

Massageolie forhandles i et bredt udvalg hos Badeanstalten, hvor grundstenene er nydelse, selvforkælelse og afstresning. Badeanstalten producerer massageolier i flere varianter, så du kan finde den duft, der virker mest beroligende og afslappende på dig. Vælg bl.a. mellem nuancer af lavendel, ingefær eller citrus, som alle er naturlige og healende ingredienser, der er gode for både krop og sind. Med massageolie har du nemlig mulighed for at gøre noget godt både for din huds spændstighed og elasticitet samt dit sind. Udover til massage kan Badeanstaltens massageolier nemt anvendes i både fod- og karbad som ekstra luksuriøst pift.

En god og effektiv håndsprit med glycerin og helt uden parfumer

Håndsprit har været en stor del af hverdagen det sidste halvandet års tid, og derfor forhandles det i stor stil og af højeste kvalitet hos Badeanstalten. Håndsprit fra Badeanstalten er dog en helt anden oplevelse end den konventionelle af slagsen. Al håndsprit fra Badeanstalten er uden parfume og med 70 % alkohol, som sikrer dine hænder den sundeste variant, der er at finde på markedet. Du kan frit vælge mellem forskellige mængder af håndsprit hos Badeanstalten, alt efter dine behov. Du finder også vægbeslag til din håndsprit, så den altid har en fast plads i dit hjem.

Mulighederne for at holde din hud sund og rask er mange hos Badeanstalten. Så gør dig selv den tjeneste at tjekke deres unikke hjemmeside ud i dag.