SeniorSalg.dk
addinterior.dk - 15.10.2021

SeniorSalg.dk garanterer ekstra støtte med stole fra Vela og en praktisk toiletforhøjer

Når det er nødvendigt med god støtte, så vil www.seniorsalg.dk være det rette sted for dig. De går op i, at du har det godt, og kan derfor også tilbyde praktiske og hjælpsomme produkter. Det er derfor du kan finde de smarte stole fra Vela, samt en praktisk toiletforhøjer.

Vær sikker på en bedre dag i hjemmet med Vela Tango 200

En arbejdsstol kan være praktisk i hjemmet, både på kontor, men også i køkken. SeniorSalg.dk har de smarte arbejdsstole fra Vela. Det kan være den perfekte hjælp, når du ikke kan stå op længe ad gangen. En Vela Tango 200 er et produkt, der kommer i den højeste kvalitet, og som er behagelig at sidde på. De kan være med til at gøre arbejdsopgaverne lettere at komme igennem, da der er god støtte, samt mulighed for at sidde højt. Du kan få en Vela med manuel løft, eller el løft. De har forskellige indstillingsmuligheder, og har også en håndbremse. Du undgår at glide væk, mens du arbejder. Er du interesseret i at vide mere om en Vela stol, så finder du mere information hos www.seniorsalg.dk.

Køb en toiletforhøjer med armstøtte

Har du problemer med ryg, hofter eller ben, og har svært ved at sætte dig på toilettet? Så vil en toiletforhøjer være uundværlig for dig. Hos SeniorSalg.dk kan du finde et stort sortiment, der giver dig mulighed, for at finde den helt rigtige. En toiletforhøjer kan let påsættes toilettet, og fjernes igen. De kan komme både med og uden armstøtte. Med hofteproblemer, vil det være ideelt at du har armstøtte, så du har lettere ved at komme ned, men også at komme op igen. Du kan desuden vælge, om du vil have et toiletforhøjer med låg, eller uden låg. De har dem også med bløde sæder, der kan være mere behagelig at sidde på. Mangler du et toiletforhøjer, så kan du finde det rette hos www.seniorsalg.dk.