MarkOn
addinterior.dk - 05.08.2021

Merchandise og firmajulegaver i høj kvalitet på markon.as

MarkOn er en gavespecialist, der også hjælper virksomheder med andet som f.eks. firmatøj og merchandise med logo. Bestil alt fra kopper med print til firmajulegaver (dansk design til hjemmet, elektronik, vin etc.) fra et bredt katalog.

Kop med tryk som merchandise til messen eller dagligt brug på kontoret

MarkOn tilbyder flotte krus med logotryk. En kop med tryk er perfekt at give væk til messen som merchandise. Hvis den gives til den rigtige person (som gør den synlig derhjemme), kan den hurtigt tjene sin værdi hjem igen plus mere til. Alternativt så benyttes kopper med firmalogo som tryk blandt selve medarbejderne på kontoret. Hvis man alligevel skal udstyre virksomheden med krus og service, hvorfor så ikke vælge en løsning med logo på som print? Klik ind på markon.as for at læse, hvad de kan tilbyde dig i forhold til kopper med tryk. Du har nemlig mange muligheder for at sætte et specielt præg på koppen f.eks. ved at vælge imellem forskellige farver ud over dit logodesign. Servicevirksomheder tilbyder krus i porcelæn såvel som i keramik. Størrelsen har du selvfølgelig også fuld kontrol over. Priserne varierer alt efter produkt og ønsker. Kontakt personalet for at høre mere om dine muligheder med merchandise.

De bedste firmajulegaver finder du på www.markon.as

Når julen nærmer sig, og kollegaerne snart skal hjem til familien, så har vi en god tradition med at uddele firmajulegaver. Mange ansatte kan glædes med godt dansk design til hjemmet. MarkOn ved hvilken brugskunst til boligen, som rykker sig. De rådgiver gerne omkring valg af julegave, men alternativt kan medarbejderne selv vælge. MarkOn har lanceret en gavebutik som et koncept, der er en oplagt måde at give firmajulegaven på. Det hedder Gaveregn og er selvfølgelig yderligere beskrevet på markon.as.

Har du behov for hjælp til firmajulegaverne? Start med at klikke ind på markon.as, og kontakt dernæst personalet. De hjælper også med merchandise som Bluetooth højtalere, chokoladeæsker, kuglepenne og kopper med tryk.