Langkilde & Søn
addinterior.dk - 17.07.2021

Pynt op med dansk flag og Blå Blomst servietter fra Langkilde & Søn

På langkilde-flagfabrik.dk finder du flag til alle anledninger, og du kan derfor også finde et dansk flag eller Blå Blomst servietter, der kan bruges til festlig oppyntning ved din næste fest. Læs mere om producenten og deres brede sortiment af flag her i artiklen.

Find et dansk flag til enhver anledning på www.langkilde-flagfabrik.dk

Hos Langkilde & Søn har de både fokus på kvalitet og holdbarhed, og det er derfor et oplagt sted at starte, hvis du har brug for et nyt flag. Når du køber et dansk flag hos dem, er der for eksempel tænkt på, at det skal kunne holde til det danske klima med alt, hvad det indebærer af regn, sol, vand og blæst. De har produceret flag siden 1938 og har derfor også en lang erfaring med i bagagen. I det brede udvalg på hjemmesiden finder du flag i alle afskygninger, og du kan derfor gå på jagt efter lige præcis det, du har brug for i kategorierne med egnsflag, facadeflag, bordflag, flagranker og naturligvis også Dannebrog. De er stolte af at være Kgl. Hofleverandør af netop det danske flag og denne passion skinner igennem på hjemmesiden, hvor man udover at kunne læse om firmaets oprindelse og historie også kan læse om de danske flagregler. Tøv endelig ikke med at besøge hjemmesiden og find et dansk flag, der passer til lejligheden. En ekstra bonus er, at du får fri fragt, når du handler hos dem for mere end 699 kr.

Bland det traditionelle og moderne med Blå Blomst servietter, duge og bordløbere

Udover et væld af flag kan du i deres webshop også finde smuk udsmykning til dit hverdags- ellers festbord i form af deres Blå Blomst-serie, der er en kollektion under overskriften ’Nordic Way of Celebration’. Her er der fokus på det smukke og traditionelle nordiske, hvor især Blå Blomst servietter giver associationer til smukt oppyntede kaffe- eller middagsborde hjemme hos farmor. Med de smukke hvide og blå mønstre er der dog ikke noget i vejen for at sætte Blå Blomst kollektionen sammen med moderne og rustikke keramikstel og røgfarvede glas, som man kender dem fra 60’erne og 70’erne. Det kan helt klart anbefales at se nærmere på de smukke Blå Blomst servietter, duge og bordløbere – alt sammen i samme gode kvalitet, som man kender fra flagproduktionen.