Storgaard Biler
addinterior.dk - 14.12.2020

SEAT Arona og Hyundai IONIQ - Find mere info i denne pressemeddelelse

Er design vigtigt for dig, når du vælger en bil? Så kom forbi Storgaard Biler, som tilbyder nogle af de lækreste samt mest veldesignede biler på markedet. Her kan nævnes SEAT Arona, der er i særklasse. Hyundai IONIQ fortjener også nogle gode ord, og alle sammen udstilles i bilhuset nær Esbjerg, Ribe og Vejen. Kom forbi Bramming, og prøvekør din nye bil!

SEAT Arona kan købes eller privatleases hos Storgaard Biler - Lækkert interiør

Kigger efter et æstetisk mesterværk af en bil? SEAT Arona imponerer, og Storgaard Biler tilbyder denne bil i deres bilhus tæt på Esbjerg. Man får en flot bil med nem indstigning, der er udstyret med features, der ikke kan sammenlignes med konkurrenter. Kør både sikkert og smukt med SEAT Arona, der kommer med nøglefri betjening, trådløs oplader, træthedsovervågning, lyssensor, der registrerer, når det bliver mørkt, og mange andre avancerede teknologier. Ja, som det fremgår, så er det ikke kun design, der får danskere til at vælge SEAT Arona. Det er også mange af de ekstraordinære sikkerhedsfeatures og teknologier, der gør det til en attraktiv bil. I Bramming er de parat til at hjælpe dig. Kom forbi, og tag en snak om SEAT Arona eller en af de andre biler, som dette bilhus tilbyder. Privatleasing er ligeledes noget, de vil hjælpe med.

Hyundai IONIQ vælges af mange pga. det fantastiske design

Kom også forbi, og prøv Hyundai IONIQ. Her finder du også en bil i særklasse. Det er fremtidens bil, som kommer med bæredygtige teknologier, der gør den til et etisk valg hos de bilejere, som gerne vil være med til at sikre en bedre verden, også for vores børn. Hyundai IONIQ fås bl.a. som hybrid, og kommer med flotte samt gennemtænkte former, der også gør den til et æstetisk mesterværk. Se selv Hyundai IONIQ designet på storgaardbiler.dk, og book en tur. Hvis du er interesseret i at køre i en Hyundai IONIQ, så er du altid velkommen til at kontakte Storgaard Biler nær Ribe.