Madkonceptet
addinterior.dk - 05.07.2021

Bestil en lækker sæsonmenu eller frokostordning til firmaer hos Madkonceptet

Hvis du er på udkig efter et kvalitetsbevidst, troværdigt og lækkert cateringfirma, der fx kan stå for frokostordningen til dit firma, bør du læse med her. For i nedenstående afsnit kan du lære den københavnske cateringvirksomhed Madkonceptet at kende, ligesom du også kan blive klogere på et af deres mest populære tilbud: Sæsonmenu.

Lækker sæsonmenu 

Hver sæson sammensætter Madkonceptet deres sæsonmenu. Som navnet antyder, er denne menu baseret på årstidens råvarer, og de velsmagende menuer er ganske enkelt enormt populære blandt cateringfirmaets mange trofaste og glade kunder, der kommer fra hele København og omegn. Med en sæsonmenu fra Madkonceptet får du én af de lækreste menuer, du overhovedet kan opstøve i hele det ganske danske land - uanset om det er til konfirmationen, brylluppet, privatfesten eller et helt syttende arrangement. Deres sæsonmenu er med andre ord en sikker vinder, som vil gøre dine gæster, ansatte og venner både glade og mætte. Så hvorfor ikke vælge en sæsonmenu fra et af landets bedste cateringfirmaer til dit næste arrangement? Det vil du i hvert fald garanteret ikke fortryde - snarere tværtimod.

Frokostordning til firmaer

Madkonceptet er også kendt for deres lækre og velsmagende frokostordninger til firmaer. Deres populære frokostordninger fås i et hav af storkøbenhavnske firmaer, og hvis du og din virksomhed er interesseret i at høre mere om, hvad det velrenommerede cateringforetagende kan tilbyde jer, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til dem allerede i dag. For ud over at brænde for lækkert mad, som fx deres frokostordning til firmaer, står de altid klar til at hjælpe deres nye, nuværende som potentielle kunder. Det vil sige, at uanset om du ringer til dem eller skriver dem en e-mail, står de klar til at besvare dine spørgsmål - også hvis de drejer sig om frokostordning til dit firma. Du finder deres telefonnummer og e-mailadresse inde på deres hjemmeside madkonceptet.dk.