Pillemadsen
addinterior.dk - 10.09.2021

8 mm træpiller og træbriketter fra Rondo, Barlinek og andre

Du finder alt, hvad hjertet begærer af træbriketter og -piller af højeste kvalitet hos www.pillemadsen.dk i dag. Her præsenteres du altid for nogle af markedets bredeste sortimenter, hvor du altid er sikret høj brændværdi med garanti for god opvarmning af hus og hjem. Tøv derfor ikke med at gå på udkig på den overskuelige og professionelle hjemmeside, hvor du udelukkende finder kvalitet, hvad end du søger 6 eller 8 mm træpiller eller noget helt andet.

Bredt udvalg i 8 mm træpiller på www.pillemadsen.dk

Tænd op ved hjælp af 8 mm træpiller fra Pillemadsen. 8 mm træpiller fås i flere forskellige varianter, så hvad end du foretrækker nåle- eller egetræspiller, finder du det her. Desuden er 8 mm træpiller nemme at anvende for enhver, så du hurtigt kan få tændt op og varmet op i hjemmet. Alle 8 mm træpiller, du finder hos Pillemadsen, er nemlig uden tilsætningsstoffer og udelukkende af rent og naturligt træ. Hvis du har behov for en bestemt fugtighed i dine træpiller, kan du nemt få dette opfyldt i det imponerende sortiment på siden.

Kigger du efter træbriketter til vinter 2020?

Pillemadsen ligger inde med det bredeste og bedste udvalg af træbriketter, du kunne ønske dig, så tøv ikke med at tage et kig på det. Med træbriketter kan du nemt og praktisk tænde op derhjemme. Træbriketterne består nemlig af naturligt træ uden unødvendige tilsætningsstoffer, og så finder du dem ofte med lavt fugtindhold, som er en fordel for mange. Vælg selv mellem de forskellige typer af træbriketter, du præsenteres for hos Pillemadsen og varm hjemmet op på den bedst mulige måde.

Der er ikke det, du ikke finder af diverse slags brænde hos Pillemadsen.