Direkte Import
addinterior.dk - 02.07.2021

Direkte Import tilbyder alt i møbler til lavpris inkl. bogreoler og spejle

Direkte Import fører et stort udvalg af prisstærke bogreoler og spejl. Klik ind på www.direkteimport.dk for at holde dig opdateret med kataloget. Der kommer hele tiden nye kvalitetsmøbler til.

Bogreol i unikt look - bestil på direkteimport.dk

Mangler du en flot bogreol? Når bogsortimentet udvides, er der også behov for opbevaringsmøbler. Fordi dine bøger skal selvfølgelig stå flot fremme. Direkte Import forhandler pæne reoler i træ og stål til alle dine bøger. Køb ekstrastore modeller med stige samt smalle og høje varianter i teaktræ. Overvej også, om et vitrineskab kan bruges. Et vitrineskab er også oplagt som en bogreol kombineret med andre elementer. Uanset om du ønsker en bogreol i træ eller i metal, finder du masser af valgmuligheder.

Mangler du et stort spejl? Køb gulvspejle til gode priser!

På direkteimport.dk kan du spare penge på spejle i høj kvalitet. Køb bl.a. et spejl med en flot ramme i sort jern, eller vælg et af de elegante med guldfarve. Hos Direkte Import finder du spejle til alle rum i huset. Bestil store, flotte gulvspejle, der kommer til at passe naturligt ind i rummet. Denne importør sælger flere typer af moderne gulvspejle i høj kvalitet. Se også de mere klassiske modeller. Eller bestil et unikt New Yorker spejl med et industrielt look. Leder du efter spejlopgraderinger til bad, køkken eller et andet værelse i dit hjem? Så klik ind på www.direkteimport.dk, hvor du let kan finde inspiration.

Importøren forhandler ikke kun spejle og bogreoler. De sælger også ting som lædermøbler og vitrineskabe. Køb de flotteste træreoler, og shop også havemøbler i høj kvalitet. Mangler du sæt med loungemøbler eller blot enkelte udendørsmøbler? Du kan spare penge på haveborde, havestole og træhavemøbler. Se sortimentet fra DaneLine online, og gør også en god handel på solvogne og liggestole.

Direkte Import er også en af de største forhandlere af vitrineskabe. Kigger du efter et antikt-malet vitrineskab? Eller leder du efter en model i metal? Webshoppen tilbyder også de flotteste væghængte vitrineskabe på markedet.