Himmerlands Pejsecenter
addinterior.dk - 16.03.2021

Alt fra pilleovne til HWAM brændeovne hos Himmerlands Pejsecenter

Himmerlands Pejsecenter tilbyder alt hvad der indebærer pejse, ildsteder og brændeovne. Læs her om deres HWAM brændeovne og pilleovne.

 

HWAM brændeovne i sort, hvid eller grå

Hvis du leder efter en ny brændeovn, kan du med god gavn kigge det brede sortiment af HWAM brændeovne hos Himmerlands Pejsecenter. HWAM brændeovne er kendt for deres tidløse nordiske design, håndværk og teknologi. De stræber ikke efter, at en brændeovn blot er en varmekilde, men også et smukt møbel, som kan være en del af din indretning i hjemmet. Inden for HWAM brændeovne kan du vælge mellem to slags styring: enten autopilot eller mekanisk. Derudover har du også muligheden for at vælge SmartControl, som foregår elektronisk fra din app på mobiltelefonen. Find din næste HWAM brændeovn i farver hvid, grå eller sort afhængig af, hvad som passer ind i dit hjem. Læs meget mere om deres gode udvalg af de smukkeste skandinaviske brændeovne inde på webshoppen www.himmerlandspejsecenter.dk.

 

Pilleovne i smukt design

Desuden kan du også opdage en skønt udvalg af pilleovne fra Himmerlands Pejsecenter. På deres webshop tilbyder de et håndplukket og varieret udvalg, opdag bl.a. pilleovn med vandtank, varmeflytning, bagudtank og mange flere. I alle deres pilleovne, skal der bruges træpiller, som er billig i anskaffelse, og derved giver god fyringsøkonomi. Oven i hatten er alle deres pilleovne CO2-neutrale, og derfor ekstra skånsomme mod miljøet. De har både et smukt design, og er brugervenlige og støjsvage - meget mere kan man næsten ikke forvente. Hvis du ønsker en professionel rådgivning, er du mere end velkommen til at besøge www.himmerlandspejsecenter.dk, hvor du kan kontakte en af deres dygtige medarbejdere. De har desuden også stor erfaring med projektering og montering, hvis du ønsker dette.