Møller & Mammen
addinterior.dk - 02.10.2022

Dørhåndtag og dørholder ‒ solidt greb om servicen siden 1876

I hjertet af København, på Gothersgade 42, har Møller & Mammen ligget siden 1876 og har altid lagt vægt på god service af faguddannet personale og et stort udvalg. I dag er en del af udvalget til dig for eksempel dørhåndtag og dørholdere. Blandt dørhåndtag er der mange flotte, og ved dørholdere får du både de flotte og smarte, fastmonterede og de moderne, mobile. Besøg deres butik eller hjemmeside.

Vælg dørhåndtag til moderne eller gamle døre nu

Når du skal investere i dørhåndtag, giver det et stilrent udseende, hvis du har de samme i hele huset eller som minimum på samme etage, og det er vigtigt, at dørhåndtagene passer til dørene og resten af huset. Yderdørene kan have andre dørgreb, og du får mulighed at vælge både udendørs og indendørs dørhåndtag. Du finder dem til inden døre både i klassisk og moderne stil og i mange forskellige materialer. Der er flotte, klassiske dørhåndtag i porcelæn og blankpoleret messing eller moderne i børstet messing. Der er også stilrene i matbørstet, rustfrit stål. Som noget unikt finder du nogle i sort, som de kalder charcoal, og endelig kan du vælge grå dørgreb i farven "gunmetal". Vælg dine smukke dørhåndtag på moller-mammen.dk. Søger du på "dørgreb til hoveddør", kommer der to forskellige af Arne Jacobsen frem: et dørhåndtag i matbørstet, rustfrit stål og ét i blankpoleret messing. Dem ser du med cylinderring og langskilt med vrider.

Find en dørholder til din og husets stil hos Møller & Mammen

Din fordel ved at bruge dørholdere, er, at varmen lettere fordeler sig i huset, og du får en behagelig, ensartet varme. Du finder en lille praktisk messing dørholder til at holde døren åben med. Den ene del, magnetdelen, monteres med to skruer i gulvet, og den anden del med stål, der fanger magneten, skruer du på døren i en højde, der passer til gulvdelen. Husk at tænke på husets stil, når du vælger. Til vægmontage finder du en messing dørholder med en krog. Den messingdel, der fanger krogen skruer du fast på døren. Det er et smart system. Vælg en dørholder, der matcher dine dørhåndtag. Du finder også to moderne, mobile dørholdere i børstet stål, som du kan bruge som dørholdere og som dørstoppere. Når du skal bruge en dørholder som dørstop, er det for at undgå, at døren går mod noget.

Udover et stort udvalg af dørholdere og dørstoppere samt dørhåndtag med cylinderring eller langskilt med vrider, har de hurtig levering på 1-2 arbejdsdage og mulighed for fri fragt. For at få god service, for eksempel 365 dages returret, og faguddannet hjælp til dit køb, kontakt dem på www.moller-mammen.dk.