BIOBAG ZENZO
addinterior.dk - 29.11.2022

Bionedbrydelige affaldsposer fra BIOBAG ZENZO gør samfundet grønnere

Hvis du drømmer om at kunne gøre noget godt for miljøet og naturen, men ikke ved, hvor du skal starte, så er www.zenzo.dk et godt bud. På den professionelle hjemmeside finder du nemlig et imponerende udvalg af produkter i bioplast, der er udviklet til at erstatte de traditionelle plastprodukter. Det vil sige, at du bl.a. finder et utroligt bredt udvalg af bionedbrydelige affaldsposer og -sække til mange forskellige områder i samfundet. Gennem samarbejde med kommuner når de også ud i private hjem..

 

Gør en forskel med bionedbrydelige affaldsposer

Hos BIOBAG ZENZO præsenteres du for et unikt udvalg af bionedbrydelige affaldsposer, som er svære at finde i lige så høj kvalitet andetsteds. Udvalget spænder desuden bredt, hvorfor der er poser og sække at finde til mange forskellige områder af samfundet. For at gøre det nemmere for dig at finde lige de affaldsposer i bionedbrydelig kvalitet, som du er på udkig efter, har hjemmesiden inddelt varianterne i hver deres sortiment. På den måde kan du hurtigt præcisere din søgning efter bionedbrydelige affaldsposer, hvad enten det er til, industrien, detailhandlen eller et helt tredje sted, hvor du har brug for miljøvenlige alternativer. Her kan alle være med.

 

Bionedbrydelige affaldsposer efterlader ikke mikroplast

Fælles for alle bionedbrydelige affaldsposer, du finder hos BIOBAG ZENZO, er, at de er certificerede efter høje europæiske standarder forkomposterbarhed . Derfor kan du regne med poser, der ikke efterlader mikroplast i naturen. I stedet efterlader de bionedbrydelige affaldsposer kun CO2, vand og humus i naturen, hvilket ikke er til skade for hverken planter, dyr eller jord. Vælger du bionedbrydelige affaldsposer i stedet for de traditionelle af plastik, er du altså med til at bidrage til en grønnere verden, hvor vi belaster mindre, men dog ikke går glip af de produkter, vi er vant til at bruge i hverdagen. For at give dig et bedre indblik i deres produkter har hjemmesiden også en hel side med information om deres bioposer, så du kan være helt sikker på, hvad det er, du bruger.

BIOBAG ZENZO giver dig miljøvenlige alternativer til konventionelle plastikprodukter, der bruges overalt og konstant i vores samfund og hverdag. Gør en indsats for klimaet, kloden, naturen og miljøet ved at benytte deres produkter fremover.