FOURZE
addinterior.dk - 12.03.2021

Gaming headsets og keyboards i stilfuldt design fra www.fourze.dk

Er du ved at indrette det perfekte sted i boligen, hvor du kan game? Udstyr fra FOURZE besidder en væsentlig højere kvalitet, end mange er vant til. Det gælder f.eks. for deres gaming headsets, men også gamer keyboards, mus, kabinetter, strømforsyninger osv. fra fourze.dk.

Gaming headsets - Alt til dit gamer rum fra mærket her

Køb headsets med RGB på www.fourze.dk, og få den gode lyd til en konkurrencedygtig pris. Ja, med et gaming headset fra mærket kommer der ikke til at mangle noget i forhold til lydkvaliteten, og heller ikke når det gælder mikrofonen. Det er selvfølgelig ikke kun vigtigt, at dine teammates kommer skarpt igennem. Du skal også selv blive tolket rent og hurtigt, når fjenderne er på vej. Hurtig kommunikation er vigtigt, når man spiller sammen, og man prøver at komme op på et nyt niveau. Så vælg et kvalitetsmærke som FOURZE, hvis du mangler et gaming headset. De har modeller til spillere, der godt kan lide nordiske designtendenser, og som også ønsker RGB, når det kommer til et gaming headset.

Lysende gamer keyboard med RGB

FOURZE og deres tastaturer er nærmest et lysshow i sig selv. Du får den fulde RGB-oplevelse med et gamer keyboard, som f.eks. kan fås uden numpad. Nogle gamere prioriterer den ekstra plads højere end numpad-tasterne, som egentlig ikke bruges til noget i de fleste spil. Det skal selvfølgelig se flot ud, men et gamer keyboard handler i første omgang om funktion. Derfor har de hos FOURZE valgt at føre ægte, mekaniske gamer keyboards, hvor man får rigtig meget for pengene. Det betyder, at tasterne har en speciel responsstruktur, alt efter det tryk, du placerer på dem med fingrene. Normale tastaturer bevæger sig ofte helt ned eller ikke ned overhovedet, men med mekaniske taster er det en mere dynamisk oplevelse. Det giver nogle fordele, som ikke kan undværes, hvis man spiller på højt plan. Så klik ind forbi fourze.dk, og find det næste tastatur til dit gaming rig.