Av-Cables.dk
addinterior.dk - 09.06.2021

Philips Hue og PlayStation 4 controllere hos Av-Cables.dk. Alt i elektronik til hjemmet!

Av-Cables.dk sælger fra Philips Hue serien, som de fleste læsere nok har stiftet bekendtskab med. Philips Hue er markedsledende i smart belysning til hjemmet. Webshoppen sælger f.eks. smarte startpakker, pærer, lightstrips og tilbehør. Gamere kommer heller ikke til at kigge forgæves. Og det gælder også dem, der foretrækker konsol, såvel som PC-forsamlingen. Leder du efter en billig PlayStation 4 controller? Så læs med her.

Køb fra Philips Hue serien med prisgaranti

Av-Cables.dk er din Philips Hue webshop. Smart belysning er fremtiden. Ja, det er faktisk langt fra kun lyset, som vi i dag kan styre med app. Av-Cables.dk sælger også andet i Smart Home end blot fra Philips Hue. De har dog alligevel valgt at spække udvalget med flere kategorier til dem, der kigger efter Philips Hus lys. Populariteten af denne serie er simpelthen enorm, og kvaliteten er i top. Det betyder, at flere og flere danske boligejere efterspørger startpakker, loftslamper, pærer og tilbehør fra Philips Hue. Der er nemlig prisgaranti på sortimentet hos shoppen. Det gælder også, når det kommer til Philips Hue Play.

PlayStation 4 controller og horipad til salg fra Powera, Gioteck mv.

Mange ting er sjovere, når man er flere. At spille på en PS4 konsol er ingen undtagelse. Av-Cables.dk tilbyder gode priser på PlayStation 4 controllere. Køb controllere til PS4 i blå, sort, lilla, rød m.m. Valget er mellem kablede og trådløse PlayStation 4 controllere. Så kan du også købe horipads til din PS4. Av-Cables.dk sælger PlayStation 4 controllere fra kendte og mindre kendte mærker, som alle scorer rigtig højt på værdi (man får god kvalitet for pengene). Du finder nemlig PlayStation 4 controllere i alle prisskalaer. Den ultimative Powera PS4 Fusion Pro controller (trådløs udgave) er en ægte high-end enhed. I den billige ende finder man de robuste og lækre Gioteck kablede modeller.

Uanset om du vil handle Philips Hue smart lys, eller du ønsker en ekstra eller to yderligere PlayStation 4 controllere, så finder du sikkert også noget andet relevant på www.av-cables.dk, der frister. Fordi webshoppen er kæmpe, men det er priserne ikke.