Møller & Mammen
addinterior.dk - 28.09.2021

Køb dørbeslag og møbelgreb hos Møller & Mammen

Sommeren er ovre, og vi går efteråret i møde. Det betyder også, at flere sejlere skal til at have båden op af vandet og klargøre den til næste sæson. Måske er det ikke kun bådens ydre, der skal sættes i stand, men også det indre. På Møller & Mammen forhandler de fine dørbeslag og møbelgreb, der bestemt egner sig til dig, der gerne vil indrette og optimere din kahyt.

 

Stort udvalg af dørbeslag til alle formål

Inde på www.moller-mammen.dk har de et stort udvalg af flotte dørbeslag og i sortimentet, kan du finde både dørhammere, dørhængsler, dørkroge og toiletbesætninger. Med et dørgreb kan du skabe et helt unikt og gennemført look på dine døre. Det rigtige dørgreb kan ændre på enhver dørs udseende og give den et helt nyt udtryk. Blandt de mange dørbeslag du finder hos Møller & Mammen, kan du også købe kahytskroge i kvalitetsmaterialer som krom og messing. Alle dørbeslag, de forhandler hos Møller & Mammen, er lette at montere. Derudover har de alt, du skal bruge til opsætning og montering, som du let kan finde på hjemmesiden.

 

Find dine nye møbelgreb på www.moller-mammen.dk

Trænger dine gamle møbler eller skabe til nye møbelgreb, så kan du hos Møller & Mammen finde et bredt udvalg af smarte møbelgreb til hjemmet eller skibet. Et møbelgreb bør ikke kun pynte på dit møbel, men også være funktionelt og gøre møblet let at bruge. Ingen bryder sig om en træls skabslåge, der ikke kan åbnes, eller en skænk hvor lågerne binder. Ved at montere et møbelgreb kan disse problemer let løses, samtidig med at du giver dine gamle møbler en opgradering. På www.moller-mammen.dk kan du bestille møbelgreb i alle slags materialer blandt andet træ, messing og krom m.m. Gå ind på deres webshop i dag og bestil dit nye dørgreb eller møbelgreb. Når din bestilling ekspederes, vil du modtage en mail, og derefter kan du bare læne dig tilbage og vente på, at dine produkter leveres.