ILVA Max Jessen Terndrup
addinterior.dk - 14.07.2020

Stressless og FDB møbler til stærke priser på www.max-jessen.dk

ILVA Max Jessen Terndrup sælger mange forskellige smukke designermøbler fra bl.a. Stressless og FDB møbler. Læs mere her.

Alt fra Stressless

ILVA Max Jessen Terndrup er en stor butik, som udover at have hele ILVA’s udvalg også har over 100 andre leverandører af smukke møbler i høj kvalitet fra udenlandske og danske designere. Hvis du skal bruge smukke møbler til fantastisk afslapning, så er Stressless et godt mærke, som giver dig maksimal komfort til gode priser. Deres lækre lænestole med benstøtter er noget helt for sig, for det er virkelig den bedste måde at afstresse på, som navnet også antyder. De laver sofaer, stole, lænestole og sofaborde, og deres produkter er i bedste kvalitet og er for det meste lavet i læder, men der er forskellige muligheder. De mange forskellige Stressless modeller i adskillige farver og materialer sælges til gode priser i butikken i Terndrup, hvor du kan komme og prøve dem på egen bagdel, hvis du skulle betvivle komforten. Men det er bestemt ikke en nødvendighed. Find Stressless møbler til gode priser på max-jessen.dk.

FDB møbler hos ILVA Max Jessen Terndrup - Mærk en markant forskel!

ILVA Max Jessen Terndrup sælger også FDB møbler med garanti for kvalitet, for det er også et mærke, som i den grad har udmærket sig med deres kvalitetsmøbler igennem halve århundreder. Med klassikere fra Børge Mogensen og andre af Danmarks største designstjerner har FDB møbler stået for nogle af de største klassikere i dansk designhistorie. Og det siger ikke så lidt! Danmark er faktisk internationalt kendt for møbeldesign, og det er der god grund til. Kig på de smukke, simple og super elegante træmøbler fra FDB møbler, så forstår du hvorfor. Det var – og er – banebrydende med den slags elegance, som sætter komforten i højsædet og lader det være det bærende for designet. De smukke Jørgen Bækmark stole og skammeler er også klassikere, som aldrig går af mode. De sælges til gode priser på siden, klik ind og find dine favoritter, som helt sikkert genkendes i sortimentet.