FOCUS Moduler A/S
addinterior.dk - 19.10.2022

Kontormoduler og daginstitutioner i modulbyggeri kan lejes hos FOCUS Moduler A/S

Mangler der kontorer eller bygninger til daginstitutioner, skoler eller andre virksomheder? Så kan det være en fordel, at du tager ind forbi FOCUS Moduler A/S. De udlejer og sælger modulbyggerier til både private og erhverv. Det er derfor dem, du skal have fat i, hvis du søger daginstitution i modulbyggeri eller effektive kontormoduler.

Daginstitution i modulbyggeri opsættes uden problemer

Der kan være mange fordele, ved at vælge daginstitution i modulbyggeri. Det er blandt andet en kort byggeperiode, der kommer nøglefærdigt, så I hurtigt kan tage den i brug. Selvom byggeperioden er kortere, end hvis der skal bygges fra bunden, så er I altid sikret at en daginstitution i modulbyggeri kommer i høj kvalitet fra FOCUS Moduler A/S. De følger ikke bare de nødvendige krav og reglementer, men sørger også for at levere skræddersyede løsninger. Det betyder derfor at I får en daginstitution i modulbyggeri, der ser helt ud, som I vil have det. De sørger for at producere modulbyggeri til daginstitution med lavt energiforbrug, og laver dem altid i miljørigtige materialer med ordentlig ventilation og luft-vand varmepumpe til opvarmning. En daginstitution i modulbyggeri fra dem har også både ABA-anlæg og tyvesikring. En daginstitution i modulbyggeri, er en utrolig god og omkostningsfri løsning, som I kan vælge som midlertidig løsning eller som et permanent ophold. Lær mere om modulbyggeri hos focusmoduler.dk.

Kontormoduler med store vinduespartier

Er du på udkig efter den rette bygning til kontor, uanset om det er permanent eller midlertidigt, så er FOCUS Moduler A/S også den rette virksomhed for dig. De har både køb og leje, så du kan vælge kontormoduler, der bedst matcher dine kriterier. Uanset om behovet er at købe eller leje kontormoduler, vil de dog stadig blive produceret og leveret i samme høje kvalitet. Indeklimaet er selvfølgelig utroligt vigtigt, når der skal bruges mange timer indendørs. Derfor er det også noget, der er sat stor fokus på, når de produceret kontormoduler. Derudover er der også store vinduespartier, så der vil være masser af naturligt lys. Derudover vil der være faciliteter, som I har behov for, som bl.a. køkken, badeværelse og opholdsrum. Når de producerer kontormoduler, sørger de altid for at følge dine ønsker og behov, så du og dine kollegaer, kan altid være sikker på, at jeres kontor vil passer jeres arbejdsgang. Du kan finde ud af meget mere omkring kontormoduler hos focusmoduler.dk.

FOCUS Moduler A/S har over 30 års erfaring indenfor produktion, salg og udlejning af moduler og pavilloner. De produceret altid efter kundens ønsker og behov.