FOCUS Moduler A/S
addinterior.dk - 18.12.2020

Brugte pavilloner og modulhuse - et alternativt hjem

Vælg en brugt pavillon hos FOCUS Moduler A/S, der også tilbyder udlejning af alle typer pavillonmoduler fra A til Z. Modulhuse med mulighed for personlig indretning er ligeledes en af de mange spidskompetencer, og den danske leverandør er beskrevet i dybden på focusmoduler.dk, hvor det også er muligt at kigge på plantegninger.

Køb eller lej en brugt pavillon på focusmoduler.dk

Køb med fordel en brugt pavillon, hvis du vil spare ekstra penge. Brugt er stadig lig med god kvalitet, i hvert fald når man samarbejder med FOCUS Moduler A/S. Deres brugte pavilloner kan både købes samt lejes, og som det fremgår, når man bladrer igennem kataloget, er der modeller til enhver situation. Ønsker du f.eks. en brugt pavillonbygning med 12 værelser plus bad? Eller hvad med en modulbygning i to planer, som kan bruges til næsten alle formål? FOCUS Moduler A/S har modulløsningen til dig. Husk, at hvis du ikke kan finde det rette i deres kategori med brugte pavilloner, så kan du altid kontakte dem.

Modulhus - en kvalitetsløsning

FOCUS Moduler A/S forhandler også modulhuse, der henvender sig til forskellige kunder - både private, offentlige og erhverv. Skal du f.eks. bygge et sommerhus? Et modulhus vil være en smart, simpel og prisstærk mulighed, der er svær at konkurrere med. Et modulhus vil også være velegnet som et kolonihavehus, eller som en eller anden type tilbygning. Derfor kan FOCUS Moduler A/S naturligvis designe modulhuse i alle størrelser og med mange typer indretning. Der er ikke et projekt, som er umuligt for menneskerne bag hjemmesiden www.focusmoduler.dk, der naturligvis også kan hjælpe med at flytte dit nye modulhus på sin rette plads. Et projekt, der ellers vil suge al energi og en stor del af året ud af en, kan gøres ganske simpelt med hjælp fra personalet hos focusmoduler.dk. Du kan se nogle eksempler på fritidshuse online, hvor de modulære huse er bygget som sommerhus, kolonihavehus m.m.

Få et præfabrikeret modulhus, der er indrettet efter dine behov, og bestil brugte pavilloner hos FOCUS Moduler A/S.