Tessies
addinterior.dk - 01.05.2021

Lad aromaen brede sig med røgelse, og find ligeledes tarotkort hos Tessies

Tessies er en alternativ shop til alle. Køb f.eks. tarotkort og røgelse til stærke priser. Du finder en masse smukt til dit hjem, som også har spirituel betydning. Det kan være alt fra krystalglas prismer til diverse stenarter. Herfra kan det anbefales også at kigge på deres anerkendte udvalg af penduler og drømmefangere. Med en drømmefanger får du en genstand fra de indianske myter, der måske kan beskytte dig imod dårlige drømme. Den er vigtig for mange at have hængende over sengen.

Spændende tarotkort, som siges at kunne se ind i personers fremtid

Tessies er værd at kigge forbi, hvis du har et ønske om at eje flotte tarotkort. Vi kender dem alle fra film og bøger, og det er selvfølgelig fordi, de har en lang historie. Udover tarotkort finder du også gode tilbud på englekort via tessies.dk. De sælger orakelkort med flotte billeder. Kan du spå ind i fremtiden? Køb et sæt tarotkort hos Tessies, og find svaret. De er illustreret af dygtige kunstnere, så du kommer til at elske at bladre dem igennem. De er også hyggelige at tage frem, når venner kommer på besøg. Du finder et af de største udvalg inden for tarotkort hos Tessies. Spørg personalet (evt. i deres butik), og hør mere om orakelkort.

Duften af røgelse elskes af mange

Tessies holder til på Fiolstræde. Deres københavnske butik sælger også orientalsk røgelse, og det er en af de kategorier, hvor de virkelig har fyldt op med godter. Du kan også købe salvie og røgelseskar. Røgelse bruges til ritualer, og de har igennem tiderne haft en stor spirituel betydning. De bruges også til at skabe en vidunderlig duft i huset, og rigtig mange danskere har røgelse klar til specielle begivenheder, eller når det er tid til at slappe af og have det godt. God fornøjelse med at bladre igennem de kvalitetsspækkede sider med røgelse fra tessies.dk. Du bliver budt på alt fra A til Z, og hvis du har specielle ønsker til mærker og typer, vil du med en god chance kunne finde den rette røgelse og salvie der.