Schwarz Senge
addinterior.dk - 11.08.2021

Elevationsbunde og komplette senge på tilbud

Hos Schwarz Senge finder du et kæmpe udvalg af designersenge fra de bedste skandinaviske mærker. Søger du en seng med elevationsbund eller et godt senge tilbud, så læs med her.

Du bliver nødt til at se disse senge tilbud på schwarz.dk!

Schwarz Senge sælger senge i høj kvalitet. De fører mærker som Getama – den danske ikoniske producent med over 120 års erfaring – Dunlopillo, Carpe Diem, Jensen Beds og mange flere. De fører især skandinaviske mærker, der arbejder med naturlige materialer, naturgummi, hør, uld og bomuld og har et stort udvalg af luksuriøse senge, der vil gøre din nattesøvn til en drøm. Søger du et godt senge tilbud, så er der altid lavere priser på udstillingsmodeller, og du kan finde et overblik på hjemmesiden schwarz.dk. Når du køber en seng på tilbud, så får du en seng i den bedste kvalitet, udviklet, designet og testet af eksperter med den nyeste og ofte patenterede teknologi til en lav pris. Du skal ikke gå på kompromis med komforten, for sengen er nøglen til en god nattesøvn og dermed en mere oplagt hverdag, mindre stress og større overskud. Du kan finde mange forskellige modeller i butikken, og du vil helt sikkert kunne finde et godt senge tilbud på siden.

Elevationsbund fra Schramm, Selecta og andre brands

Hvis du søger en seng, der kan indstilles i flere positioner, så er det en seng med elevationsbund, du skal have fat i. Hos Schwarz Senge fører de elevationsbunde fra Selecta og Schramm, hvorpå du kan placere en skummadras fra fx Carpe Diem eller Dunlopillo. En elevationsseng er fx til dem, der bruger sengen til at sidde og læse inden søvnen. Man kan hæve den øverste del af senge, så det bliver til et slags ryglæn, og de to forskellige sider af sengen kan hæves uafhængigt, så den ene kan sidde op, imens dens partner stadig ligger vandret. Der er forskellige funktioner, som også kan være praktiske i forbindelse med alderdom eller fysisk handicap. En seng med elevationsbund kan være et vigtigt hjælpemiddel i hverdagen, hvis man skal bruge hjælp til påklædning og soignering. Læs mere på www.schwarz.dk.