Dorch & Danola
addinterior.dk - 15.02.2021

Lav møbler eller brugskunst til hjemmet med en dyksav og udstyr til trædrejning

Dorch & Danola har alt i elværktøj til både træ- og metalarbejde. Drømmer du om at komme i gang med trædrejning derhjemme eller vil du høre mere om deres udvalg af dyksave, så læs med her.

Bor til trædrejning

Trædrejning er en ældgammel metode til at udforme cylindriske og runde former i træ, og den fungerer i dag præcis som den gjorde for flere tusind år siden. Der er dog – og heldigvis for det – kommet elektriske drejebænke, som kan rotere et træemne ved høj hastighed. Trædrejning er populært iblandt snedkere, skulptører og hobbyfolk, der gerne vil lave figurer, skåle, bordben og andre symmetriske former derhjemme. Hos Dorch & Danola kan du finde drejebænke, bor til trædrejning, drejejern og meget mere. De har alt, hvad du skal bruge for at komme i gang og til gode priser. Der er mange forskellige ting, man kan lave med trædrejning, og man vil meget hurtigt se smukke resultater. Bl.a. kan du lave smukke skåle i træ, pokaler, krukker og meget mere. Det er en underholdende måde at arbejde på, som man hurtigt kan lære, og som hurtigt kaster resultater fra sig. Læs mere om drejebænke og andet udstyr på www.dorchdanola.dk.

Stort udvalg af dyksave

Hos Dorch & Danola kan du også finde et stort udvalg af dyksave. En dyksav bruges, når man skal save træ på langs i rette eller skrå vinkler. Det kan være plader, der skal skæres til for eksempel. I modsætning til kap geringssaven er den ikke egnet til at kappe pinde eller brædder over på tværs, men til at save langs en medfølgende skinne. Dyksave giver gode og præcise resultater, og det er et uundværligt værktøj, hvis du arbejder med træ derhjemme og fx laver møbler. Når bordpladen skal skæres til, hvis du skal skære plader i skrå vinkler eller noget helt tredje, så er det bare det bedste valg af sav. I sortimentet kan du finde dyksave i mange forskellige prisklasser fra forskellige gode mærker, og du kan være sikker på, at det hele er i god kvalitet. Der er bl.a. save fra Festool, Scheppach, Metabo og Makita.