Inpro A/S
addinterior.dk - 12.08.2021

Skifer tag / marmor vindueskarm hos Inpro A/S - Natursten har en længere levetid

Inpro A/S fører et stort udvalg af fliser og klinker fra natursten. Læs mere her om skifer tag og om marmor vindueskarme.

Overvej, om et skifer tag er det rette til dit hus

Skifer er en smuk tagløsning. Den lagdelte bjergart har været brugt i mange år til at lægge tag med, til fliser etc., da den er lagdelt fra naturens side og derfor kan kløves i helt flade og ensartede stykker, samtidig med at den beholder et rustikt look fra naturens side. Et skifer tag er både sundt, holdbart og let at arbejde med. Der findes forskellige typer skifer, mere eller mindre rustikke, og hos Inpro A/S kan du bl.a. finde den lækre spanske rustikke skifer, som har en forventet levetid på over 100 år. Det er altså enormt holdbart og en super løsning, når du skal have nyt tag. Det giver i øvrigt dit hus en markant prisstigning i tilfælde af, at du vil sælge det. Du kan finde mere information om skifer tag på hjemmesiden www.inpro.dk, hvor du kan læse meget mere om de mange forskellige typer natursten, de sælger til bl.a. tag, klinker, gulve og badeværelser. Bestiller du et skifer tag får du omgående levering i hele landet.

Marmor vindueskarm for et mere eksklusivt look

Inpro A/S har også et enormt udvalg af marmor. De har faktisk Danmarks største lager og har bl.a. et kæmpe showroom i Billund, hvor alle materialer kan ses og røres ved. Her vil du helt sikkert finde inspiration til, hvordan du skal indrette dig. Der findes mange forskellige slags marmor fra hele verden i deres sortiment: fra Kina, Sydamerika, Israel, Grækenland, Italien etc. Hvis du skal renovere dine vinduer, så overvej at isætte en marmor vindueskarm. En marmor vindueskarm er enormt lækker at se på og meget holdbart. Der findes forskellige slags sten, der er oplagte til sålbænke og vindueskarm. Skifer er heller ikke dårligt, men hvis du ønsker en lys sten, så skal det være en marmor vindueskarm. Du kan bl.a. finde Jura marmor til vindueskarme og sålbænke, samt lys travertin, hvilket er en natursten, der minder lidt om marmor, men som er mere porøs.