Culina
addinterior.dk - 03.09.2020

Trækøkkener - Bestil et design køkken hos Culina

Culina tilbyder ekstraordinære design køkkener, hvor du er med inde over hele processen. Deres trækøkkener arkitekttegnes efter dit hjem og dine ønsker. Resultatet er i en klasse for sig selv. Læs mere om denne køkkenleverandør med 30+ års erfaringer her eller på culina.dk.

Design køkken - Tegnet af arkitekter

Et design køkken fra Culina er til dem, der ikke vil gå på kompromis. Du får helhedsløsninger til din bolig, som er specialdesignet til dig. Et Culina design køkken vil altid ende med et eksklusivt og personligt resultat. De tilbyder luksuriøse snedkerkøkkener med en forkærlighed for træ og dens mange muligheder. Hvis dit køkken har meget specielle dimensioner, så er det ofte ikke muligt at vælge en standardløsning, som mange af de andre køkkenleverandører tilbyder. Og hvis du vil have noget 100 % unikt, er det klart, at de alligevel ikke er oplagte til dig. Et snedkerkøkken i dit personlige design vil altid ende med at være noget særligt, som du kan værdsætte mange år efter. Køkkenet er et af de vigtigste rum, og det kan betale sig at investere i ægte kvalitet. Kontakt Culina i dag, og sæt gang i processen.

Unikke trækøkkener på culina.dk

Trækøkkener, hvor en stor del af elementerne er i træ, giver et helt specielt ”feel”. Hvilken type træ, som skal være den primære, afhænger selvfølgelig af mange ting. Først og fremmest bør man kigge på resten af boligen, men selvfølgelig også din intuition, og hvad du brænder for. På www.culina.dk kan du læse lidt mere om træsorterne. Vælg bl.a. imellem eg, elm og teak enten som hvidolieret, sortolieret eller alm. olieret og med mulighed for at vælge røget træ. Culina arbejder med træets æstetik og rammer, hvilket skaber en naturlig og harmonisk stemning i dit trækøkken. Eksklusive materialer og godt håndværk gør den store forskel. Klik ind på www.culina.dk for at læse mere om trækøkkener.

Culina leverer snedkerkøkkener i dansk design og håndværk, som er arkitekttegnede. De unikke trækøkkener er et resultat af en omfattende proces, hvor du selvfølgelig er med inde over tegnebrættet.