WinnerPlus
addinterior.dk - 16.09.2021

Naturligt kattefoder inkl. vådfoder og tørfoder på winnerplus.dk

WinnerPlus er klar til at levere hundefoder og kattefoder i ekstra høj kvalitet, og som ens kæledyr helt sikkert vil elske. Kataloget fra producenten og forhandleren tæller både katte vådfoder samt andre typer naturligt kattefoder, hvor man altid har skruet helt op for de naturlige ingredienser og specialudviklet foderet, så det f.eks. giver flot pels og optimalt stofskifte. Læs mere om mærket og produkterne herunder.

Bestil katte vådfoder med lever og oksekød

Har du i en tid ikke kunne finde et mærke inden for katte vådfoder, der helt lever op til det kvalitetsniveau, som du gerne vil servere for din kat? Så er her et tip: Www.winnerplus.dk leverer katte vådfoder og lignende typer foder i absolut topkvalitet, både hvad angår ingredienser og produktion. Således er katte vådfoder fra mærket f.eks. fyldt med naturlige, nærende ingredienser, og vil helt sikkert kunne sikre, at din kat bliver mæt dag efter dag. Katte vådfoder fra mærket fås i flere gode varianter, så der vil sikkert også være én som din kat synes ekstra godt om, næsten uanset hvor kræsen den er. F.eks. kan du vælge imellem varianter som oksekød og kylling, oksekød og hjerte samt oksekød og lever. Ting som kan få de fleste katte til at spinne lystigt, når man åbner for dåsen med katte vådfoder.

Unikt og naturligt kattefoder til at forkæle din kat

Vil du være sikker på, at du køber naturligt kattefoder til din kat, er WinnerPlus mærket for dig. Producenten bruger tydeligvis tid på at sammensætte foderet, så det både smager godt for katten og er fyldt med gode råvarer, samt at det fx indeholder taurin, der sikrer en sund hjertefunktion. Naturligt kattefoder fra mærket er desuden fri for både kemisk farve, aromastoffer samt andre dårlige tilføjelser, som man af og til ser i kattefoder og hundefoder af ringe kvalitet.

Alt i alt er mærket det helt rigtige at vælge, når du fx skal købe katte vådfoder og andre typer naturligt kattefoder til din kat.