GrusDirekte.dk
addinterior.dk - 23.08.2021

Design din drømmehave med bondesten og andre stentyper til haven fra GrusDirekte.dk

Sten bruges naturligt i forbindelse med mange typer haveprojekter, da det både er et slidstærkt materiale og desuden er en flot tilføjelse til havens overordnede look. Derfor finder du hos GrusDirekte.dk også et stort udvalg af sten som bl.a. perlesten og bondesten, som du kan benytte til dine egne projekter.

Sten og stenmaterialer til alle typer projekter

Sten er ikke bare sten. De findes nemlig i et væld af forskellige materialer, udformninger og størrelser, der hver især egner sig til forskellige projekter. Hos GrusDirekte.dk finder du f.eks. både perlesten, nøddesten, singles, ærtesten og mange andre slags skårne sten. De forskellige stentyper kendetegnes umiddelbart ved deres størrelse, hvoraf perlesten er de mindste med et spænd fra 4-8 mm og singles de største med et spænd på 32-64 mm. Perlesten er ofte det oplagte valg til indkørsler eller stier i haven, da de små sten lægger sig tæt og skaber en stabil overflade, hvorimod singles egner sig langt bedre til at blive lagt som dræn i plantekasser eller omkring huset.

Se også det store udvalg af bondesten på grusdirekte.dk

Foruden det store udvalg af små og store sten forhandler GrusDirekte.dk også et stort udvalg af belægningssten – som f.eks. bondesten – i en række forskellige farver, der spænder fra en række forskellige grå nuancer til antracit og sort. På den måde kan du skabe en masse flotte farvenuancer i din terrasse, indkørsel eller langs stierne i haven. Særligt hvis du blander de forskellige typer. Bondesten kan ydermere lægges i en række forskellige mønstre, der åbner op for endnu flere design, du kan vælge imellem og blande, præcis som du ønsker. Så klik ind forbi webshoppen på www.grusdirekte.dk og lad dig inspirere af de mange forskellige muligheder.

GrusDirekte.dk står altid klar med de nødvendige materialer til dit anlægs- eller haveprojekt, og de leverer materialerne helt til din hoveddør, også hvis det kræver levering ind over hækken eller huset. De garanterer dig altid en hurtig og sikker levering, der naturligvis tilpasses efter dine behov.