BNA Boardshop
addinterior.dk - 07.05.2021

Inliners til en tur i den asfalterede baghave eller ude i den store by

Mærket Mons står for kvalitet bl.a. med lækker beklædning til ski. BNA Boardshop fører også mærker som DC, Dickies og Armada. Køb ligeledes artikler fra Bones, AntiHero og Analog på hjemmesiden. De forhandler inliners til gode priser, men også aggressive rulleskøjter f.eks. til rampen, hvis du er så heldig at have sådan en i baghaven. Samtidig kan du spare penge på de bedste fabrikanter inden for løbehjul.

Mons tøj med prismatch hos BNA Boardshop

Med Mons er man i stand til at få en fin mængde kvalitet for pengene. Det er et mærke, som især skiløbere er glade for. De har skabt noget komfortabelt tøj, der også passer perfekt til snowboard. Mons tøj er altid suverænt i kvaliteten, og man kommer til at blive glad for at have det på selv efter mange ture ned ad pisterne. Hvis du er interesseret i at shoppe Mons skitøj, så vælg at handle hos BNA Boardshop, der har et omfattende udvalg. Det kan varmt anbefales at kigge på Mons, men også mange andre relevante leverandører, der tilbydes på hjemmesiden. Du har i hvert fald valgmuligheder nok. Shoppen har nemlig over 10.000 produkter til salg alt i alt!

Inliners - kongen af rulleskøjter

På bnaboardshop.dk er de førende i inliners fra Valo og K2 - to forrygende mærker inden for skates. Det er inliners, der er multifunktionelle og kan bl.a. bruges til at køre rundt i byen. Inliners benyttes typisk til motion, imens aggressive bruges på rampen. Hvis du f.eks. har en rampe i haven eller i nærheden, så overvej kraftigt, om du ikke skal have fat i disse. En af forskellene er bagbremsen. Inliners bruges også til hockey. Hvis I har en åben plads nær huset, der er fri for biler, så overvej at sætte hockeymål op, og spil sammen med vennerne. Det er en fed oplevelse, og bnaboardshop.dk har et kæmpe udvalg. Køb dine inliners eller andre rulleskøjter hos specialisten, hvis du vil have adgang til mere kvalitet og flere produkter.