Legebyen.dk
addinterior.dk - 29.09.2022

Hyg jer med en Moon-Car fra Legebyen.dk

For ethvert barn kan bare synet af en Moon-Car være nok til at de går helt bersærk. Disse legebiler er ikke uden grund noget af det mest populære legetøj. Faktisk har de siden 1978 været at finde i mange børnehaver og skoler. Men du kan med fordel købe en til hjemmet på www.legebyen.dk. Med en Moon-Car fra forhandleren vil dit barn helt sikkert kunne hygge sig i mange timer.

Tilbring timevis på en Moon-Car

Hos Legebyen.dk forhandler de ikke kun legebilerne, men har også alt tænkeligt tilbehør til Moon-Car. Er det en anhænger til passagerer, dit barn ønsker? Herpå kan en ven sidde. Eller er det måske en vandbeholder, dit barn vil køre rundt med? Også dumpere med tippelad kan du få på www.legebyen.dk. Dermed er der alle forudsætninger for, at dit barn kan hygge sig i masser af timer. Dog er Moon-Cars ikke kun for de mindste. Der er større modeller med kapacitet på op til 100 kilo. Sæderne er ovenikøbet justerbare, så der er gode muligheder for at få plads til benene. Med en bil til dit barn og en større model til dig selv, kan I køre ture sammen eller køre om kap. Kør rundt på villavejen, eller tag en tur ud i skoven. En Moon-Car kan tillige bruges under alle vejrforhold.

I regn og slud kan Moon-Cars komme ud

Grunden til at Moon-Cars kan anvendes i selv modstridigt vejr er, at de er sat sammen af robuste materialer. Fabrikanterne er klar over, at de skal kunne tage nogle tæsk, når børnene drøner rundt på dem. Derfor holder de også i mange år. Men bliver legebilen slidt op, er det nemt både at anskaffe og udskifte reservedele.

Der er flere smarte modeller at vælge mellem

Vælg mellem de forskellige størrelser på Moon-Cars hos Legebyen.dk – der er mindre, mellemstore og større modeller. Er dit barn til noget mindre traditionelt, kan du købe en MoonHarley-version. Den ligner en motorcykel, og den har tre dæk frem for fire. Den findes også i en Twin-model, hvor en søskende eller en ven kan sidde ved siden af chaufføren.

Få hurtigt din Moon-Car hjem fra Legebyen.dk

Fra Legebyen.dk gør de meget ud af at tilbyde deres kunder fordele. Du kan eksempelvis slippe for at betale for fragten, hvis du køber for over 499 kr. Foruden dette sørger de også for at levere din Moon-Car hurtigt. Som udgangspunkt sker leveringen på en til to dage. Klik ind på www.legebyen.dk, og find den Moon-Car, som dit barn kommer til elske!