Sidea.dk
addinterior.dk - 30.03.2021

Træningsudstyr fra Sidea.dk - Pilates måtter, kettlebells, vægtveste osv.

Kig på træningsudstyr hos Sidea.dk, og træn derhjemme. Webshoppen udmærker sig med et bedre sortiment af pilates måtter, ribbe, dumbells, kettlebells og meget andet. Ved ordrer for mere end 999 kroner, så får du fragtfri levering.

Træningsudstyr til at give dig træningsmuligheder derhjemme

Sund, sjov og korrekt bevægelse er den grundlæggende værdi bag Sidea.dk og deres sortiment. Italienske Sidea har været en specialist siden 1999, og med www.sidea.dk er det nu gjort lettere for danskere også at finde træningsudstyr i en bedre kvalitet til fitnesscentret, men også til motion i eget hjem. I disse tider, hvor flere af os arbejder hjemmefra, og træningscentrene har været lukket i store perioder, så er flere af os også begyndt at flytte træningen i eget hjem. I den travle hverdag kan det give væsentligt mere overskud, hvis man ikke skal besøge en fysisk lokation for at træne. Det kan nemt blive 20 minutter den ene og anden vej, som bliver til en del i det lange løb. Sidea.dk forhandler træningsudstyr til alle dem, der tager træningen meget seriøst. Gå på udkig blandt motionsudstyr som vægtstænger, håndvægte og medicinbolde. Andet træningsudstyr som kettlebells, vægtveste, og vægtskiver kan også ses online hos Sidea.dk.

Usædvanligt lækre pilates måtter på www.sidea.dk

Køb pilates måtter i høj kvalitet til at udføre de forskellige pilates øvelser. Sidea.dk sælger også specialdesignede yoga måtter i høj kvalitet samt bolde, blokke, bælter og ringe til disse to træningsformer. Både Pilates og yoga er yderst populære i Danmark. Mange dyrkere ser det ikke blot som en træningsform, men som en del af livsstilen. For at få den optimale støtte, så skal du altid købe kvalitet. Vælg Sidea.dk, hvis du mangler pilates måtter til hjemmet. Har du et større behov til dit træningscenter? Så kontakt også personalet, og få mere at vide om deres måtter til pilates og yoga.

Mange danskere har taget træningen hjem, og Sidea.dk leverer godt træningsudstyr til dine behov. Med fordele som rentefri finansiering og fragtfri levering over 999 kroner, så giver det endnu større mening at købe pilates måtter, vægtstænger, tatami gulve m.m. hos dem.