First Floor CPH
addinterior.dk - 06.04.2021

Glasvæg i New Yorker stil med industrielle toner og i højeste kvalitet. Læs med her!

First Floor CPH laver håndlavede glasvægge. Læs mere om, hvordan du kan få en eksklusiv New Yorker væg i hjemmet eller en glasvæg til dit bad.

First Floor CPH sørger for en unik New Yorker væg, der følger din bygnings linjer

Hvis du har store åbne rum i hjemmet, så er du heldig, for det lader dagslyset passere igennem, hvilket giver en fantastisk stemning. Til gengæld har du måske oplevet, at det kan give lidt gener i forhold til lugt og lyd fx imellem køkken og stue eller arbejdsværelse. En New Yorker væg kan være løsningen, for det er en smuk glasvæg med store ruder, der er indrammet af sorte sprosser i pulverlakeret stål, hvilket er et klassisk industrielt look, som stammer fra gamle fabriksbygninger i New York. En New Yorker væg lader lyset trænge igennem, men dæmper støjgener og lugtgener fx imellem køkken og stue eller stue og arbejdsværelse. Det ser enormt smukt og eksklusivt ud med en stor glasvæg, som opdeler rummene, men stadig lader dagslyset vandre igennem. På firstfloorcph.dk kan du indhente et godt tilbud på en smuk New Yorker væg til dit hjem. Læs mere på siden.

På firstfloorcph.dk finder du inspiration til glasvægge i badeværelset

First Floor CPH laver glasvægge til både erhverv og private kunder, og deres smukke New Yorker vægge er bl.a. populære på arbejdspladser, hvor man vil inddele arbejdspladserne og de forskellige kontorer, men stadig give en følelse af, at alle sider i samme rum, og at dagslyset trænger igennem væggene. En glasvæg til badet er også en populær løsning, for de skræddersyr løsninger til ethvert behov. Hvis du har en brusekabine, og du gerne vil have en smuk glasvæg til badet, så er det hos www.firstfloorcph.dk, du skal henvende dig for et godt tilbud. De kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en løsning, for de har mange års erfaring med at udvikle smukke og eksklusive løsninger til forskellige kunders behov. Læs mere på deres hjemmeside, hvis du drømmer om en smuk glasvæg til badet. De laver også glasdøre og vil kunne skræddersy en løsning til selv det skæveste gulv!