airconditionanlæg
addinterior.dk - 10.08.2021

Luftkølere fås med forskellige teknologier

Søger du en lille maskine, som kan nedkøle luften hjemme hos dig, så læs med her om en smart luftkøler til skrive- eller natbordet.

Kort guide til valg af luftkøler

Mange oplever søvnproblemer, når sommeren er på sit varmeste. Især indenfor er varmen svær at døje med, da luften står helt stille og der derfor ingen små kolde briser er, hvilket der trods alt er udenfor. Det er de færreste, der har AC-anlæg i Danmark, da vores vejr trods alt ikke er så varmt i så lang tid ad gangen. Til gengæld bruger vi gerne ventilatorer og luftkølere, som også er praktiske og billige måder at køle sig af på. En luftkøler omdanner vand til damp via varmen fra luften og sender dejlig kølig og fugtig luft ud, som er helt duftfri og frisk. De findes i mange forskellige størrelser og kan være en super lille hjælper, når temperaturen er for varm. En luftkøler er smart til dem, der fx arbejder ved skrivebordet om sommeren, da den har en god lokal effekt. De nye modeller er meget støjfrie og sender dejlig kølig luft derhen, hvor du vil have det. Du kan finde mange forskellige slags luftkølere på markedet, for flere producenter har opdaget vigtigheden af denne lille smarte maskine.

Søger du lindring imod sommerens varme og det alt for varme indeklima med stillestående luft? Så er en luftkøler måske sagen for dig. Det er en praktisk lille maskine, som der sagtens kan være plads til på dit skrivebord, og som sender fugtig kold luft ud i rummet med en lille ventilator. Den skal fyldes med vand, som den siden omdanner til damp via varmen fra rummet, og på den måde, kan den forfriske luften og skabe bevægelse i rummets luft. Du findes helt små modeller, som stilles på skrivebordet, samt store modeller med 8 liter vand, der står på gulvet og har en højere effekt, hvis det fx drejer sig om et større rum. Det er en meget støjfri løsning, da den ikke behøver blæse så hårdt som en ventilator.