Direkte Import
addinterior.dk - 11.09.2020

Hos Direkte Import kan du bl.a. købe et firkantet spejl og en bogreol

Direkte Import har altid en masse gode og spændende produkter på lager, til fornuftige priser. F.eks. kan du købe et smukt firkantet spejl, der vil egne sig perfekt til soveværelse, entré eller badeværelse. Har du mange bøger derhjemme, men til gengæld ikke rigtig noget sted at opbevare dem, vil én af deres robuste, funktionelle og dekorative bogreoler helt sikkert være et godt valg. I artiklen herunder kan du læse mere om både firkantede spejle fra kataloget, bogreoler og meget mere.

Smukt firkantet spejl

Er du i gang med at indrette badeværelse derhjemme, vil et firkantet spejl som dem man finder i kataloget hos Direkte Import med sikkerhed kunne indgå smukt i indretningen, når du kommer så vidt. Er det nærmere et nydeligt spejl til entreen, hvor man lige kan tjekke en sidste gang at håret og tøjet sidder som det skal inden man hopper ud af døren, vil et firkantet spejl fra www.direkteimport.dk helt sikkert også kunne klare opgaven.

Alle firkantede spejle du finder i kataloget hos den danske forhandler holder et godt niveau af kvalitet, og vil med sikkerhed være møblement som du kan have glæde af i mange år frem.

Bogreol i smart design

Udover firkantede spejle kan du blandt andet også købe en smuk bogreol hos Direkte Import. Ja faktisk så er der flere flotte modeller du kan vælge iblandt, både ekstra store bogreoler, med plads til ekstra mange bøger og pyntegenstande, samt de lidt mindre modeller. Derfor vil der næsten med sikkerhed også være en bogreol, der passer perfekt til jeres kontor eller stue. Og med så smukke design man kan vælge imellem, er det bestemt en inspirerende oplevelse at kigge kataloget med bogreoler igennem, samt kataloget med firkantede spejle. Og husk at der er fri fragt på alle ordrer hos forhandleren, inklusiv når man køber bogreol og firkantet spejl.