Rhododendron-Haven
addinterior.dk - 11.12.2021

Flot udvalg af rhododendron planter og spagnum

Rhododendron-Haven har et af de mest attraktive udvalg af rhododendron planter i Danmark. Deres store, flotte have byder både på krydsninger og de vilde planter. Alt, du har brug for til at dyrke dem og forkæle dem, findes også på rhodobutik.dk, som bl.a. sælger rhododendron spagnum og gødning online.

De smukkeste rhododendron planter - billigt hos Rhododendron-Haven!

Køb rhododendron planter billigt fra det brede udvalg på rhodobutik.dk, der byder på så godt som alle typer. Derfor finder du både hybrider og vilde rhododendron planter. Hybrider eller krydsninger er dyrket med et bestemt formål f.eks. med at give en bedre vinterhårdførhed eller en bestemt farve. Vildarterne er, som naturen har skabt dem. Deres karakteristika foretrækkes af mange.

Vildarter kan have en række fantastiske egenskaber alt efter, hvordan de er dyrket. De kan f.eks. Have ekstralange blade samt mulighed for, at bladet er belagt med indument. Hvis man vælger vildarter, så skal man dog væbne sig med tålmodighed. Disse rhododendron planter kan nemlig tage op til 10-15 år før, at de begynder at blomstre. Særlige vildarter har brug for særdeles meget skygge. Derfor er det vigtigt at tænke plantningsstedet nøje ind i processen.

Krydsninger er som regel lidt nemmere at have med at gøre på den ene eller anden måde. Disse menneskeskabte rhododendron planter er blandt de mest populære her i landet, hvor vi har nogle hårdføre krav i forbindelse med vores vejr. Derfor kunne det være oplagt at vælge en rhododendron plante, der netop er krydset med henblik på vinterhårdførhed. Der er både stedsegrønne, delvist stedsegrønne samt løvfældende rhododendron planter i udvalget på rhodobutik.dk.

Lys rhododendron spagnum til salg

Køb også rhododendron spagnum billigt online. Man får en mere knoldet spagnum hos www.rhodobutik.dk, der er rigtig god for planten. Hvis du er interesseret i rhododendron spagnum, og hvilke karakteristika den skal have, så klik ind på hjemmesiden og læs dig klogere. Du er også altid velkommen til at spørge til råds. Rhododendron-Haven vil med glæde tage en snak om rhododendroner og spagnum. Alternativt kom forbi deres smukke have.