E. Krag Råstoffer A/S
addinterior.dk - 15.04.2021

Stigrus og baneskærver fra sortimentet hos E. Krag Råstoffer A/S

Krag Råstoffer A/S har et kæmpe udvalg af sten, grus og sand til ethvert formål. Læs bl.a. om baneskærver og om stigrus her.

Bestil stigrus på 0-8 mm via www.ekrag.com

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde et stort udvalg af stigrus til bl.a. gangstier og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge i sortimentet. Stigrus er et stabilt materiale, som sikrer at stien bliver liggende, hvor den skal og ikke spares op og bliver ujævn. På den måde slipper man for at skulle vedligeholde gangstien, men kan lade den passe sig selv selvom der gås flittigt på den. Der er forskellige farver grus til stier i butikken, og du kan være sikker på høj kvalitet. De sælger bl.a. Dan-Grand 0-8 mm stigrus, som giver et smukt naturligt udtryk og som ligger stabilt og sikrer pæne jævne gangstier. Dette materiale har en helt speciel sigtekurve, hvilket sikrer den meget høje stabilitet og den hårde komprimering, som er nødvendig, når man skal lægge stier. Find præcis den slags grus, du skal bruge i sortimentet og kontakt dem for personlig service og et godt tilbud.

Granitskærver i virkelig høj kvalitet

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde baneskærver i granit i mange forskellige størrelser. Der er forskellige farver granitskærver og der vil helt sikkert være lige det, du skal bruge i butikken. De smukke baneskærver sælges til gode priser og kan komprimeres enormt hårdt og på den måde skabe god stabilitet. De kan bl.a. bruges til gangstier, omkransning af bede, indkørsler, dekorative områder i anlæg og meget mere. De sælges også i store størrelser til bl.a. stengabioner. Læs mere på ekrag.com, hvor du kan finde information om de mange forskellige slags baneskærver, som de sælger i sortimentet. Der er både store og små sten, og du vil uden tvivl kunne finde de perfekte skærver til lige det formål, du søger i butikken. Granitskærver har mange anvendelsesmuligheder og vil helt sikkert kunne bruges til netop det formål, du skal bruge dem til. Læs mere på siden, hvor du kan kontakte de dygtige medarbejdere for personlig service og vejledning samt et tilbud.