Føniks Computer
addinterior.dk - 12.08.2021

På fcomputer.dk kan du investere i både en 144hz gamer skærm og en refurbished monitor

Der er altid stribevis af gode produkter at vælge imellem, når man shopper hos Føniks Computer. F.eks. har de en 144hz gamer skærm klar til levering, ligesom de også har et voksende udvalg af såkaldte refurbished elektroniske produkter, f.eks. refurbished monitor klar til levering. Præcis hvad sidstnævnte er, kan du læse mere om i artiklen herunder, hvor du også kan læse mere om de generelle fordele, man som kunde kan se frem til, når man handler hos dem.

Gavn miljøet - vælg en refurbished monitor

En refurbished monitor er den perfekte måde at spare lidt ekstra på en ny skærm til computeren og samtidig kunne glæde sig over, at man shopper elektronisk udstyr lidt mere miljøbevidst. Kort sagt så er en refurbished monitor - eller andre typer refurbished elektronik som f.eks. en refurbished tablet, bærbar eller stationær - brugt elektronik, som er istandsat og renset, så det er klar til at blive brugt igen. Hos www.fcomputer.dk er man lige nu bannerførere inden for produkter som refurbished monitorer, og du finder da af samme grund også et bredt udvalg fra gode mærker som Philips, Eizo, Samsung etc. hos dem. Vil du derfor gerne købe ”ny” skærm, og må det gerne være en miljøvenlig refurbished monitor, er butikken den helt rigtige at starte med at kigge forbi.

 

Opgrader dit computer setup med en 144hz gamer skærm

Lykkes det ikke at finde en refurbished monitor, der lever op til dine behov, er der heldigvis også en masse splinternye computer skærme klar til levering hos Føniks Computer, f.eks. 144hz gamer skærm. Vil du give dig selv den bedste oplevelse, når du skal spille, er skærmen en god måde at nå dette mål. Og med en 144hz gamer skærm skulle der være gode muligheder for at gøre det. Den danske forhandler fører lige nu bl.a. 144hz gamer skærme fra velkendte mærker som AOC, ASUS og Samsung, der alle tre med lethed kan præstere en 144hz gamer skærm i førsteklasses kvalitet.

Husk, at uanset om du køber ny 144hz gamer skærm, en refurbished monitor eller andet elektronik i butikken, kan du bl.a. glæde dig til gratis fragt.